A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Március
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

júl

10

Visszatekintés

2017.07.10 - hétfő

Vissza tekintés az elmúlt egy évre

 

Nagyon sok minden történt az elmúlt egy esztendőben. Jó dolgok, rossz dolgok nagyjából volt minden. Kaptam hideget és meleget is egyaránt. De alapvetően, ami a vázát alkotja, mostani írásomnak az a kitartás! Végre kezdem érezni azt, hogy a befektetett idő, pénz, energia kezd megtérülni és most nem csak a lényeg anyagilag fel tudjak mutatni valamit, hanem büszke legyek a kitartásomra, amellyel olyan embereket tudhatok magam mellet és a csapatomba, akik ugyan úgy gondolkoznak, mint én. Sok ember számára váltam hitelessé azzal, hogy fogyasztom a termékeket és beszámolok a saját tapasztalataimról, ezzel megalapozom az emberek bizalmát a DXN felé. Nagyon sok segítséget kaptam, kapok a szponzoromtól, aki egyengeti az utamat. Nagyszerű rendezvények voltak mostanság. Amit feltétlen meg kell említenem az az Európai Csúcstalálkozó. Ilyen magas szintű rendezvény még nem volt Magyarországon. Személyesen, közelről és élőben találkozhattam a DXN vezetőivel, amely egy örök élmény marad számomra. Igazi feltöltődés volt ez a nap. Ezek tekintetében remélem, hogy még nagyon sok ember számára tudok lehetőséget teremteni arra, hogy meg őrizze, az egészségét vagy éppen javítson rajta.

febr

21

Veszprém

2017.02.21 - kedd

DXN Startképzés Veszprém

 

Egy igazán sikeres és motiváló szakmai napon vehettünk részt február 18 án Veszprémben a Hotel Villa Mediciben.  Az képzés 11,30 kor kezdődött és este 6 ig tartott. Sok érdekes és hasznos információt kaptunk felső vezetőktől, ami rendkívül fontos abban, hogy sikeres legyen ez a vállalkozás. Vidám nap volt és nagyon jó hangulatban telt el. Húsz perces előadások voltak amit mindig más tartott. Többek kötött vendégünk volt Nyíri Zoltán kommunikációs tréner, számos könyv szerzője. Házigazdáknak köszönhetően az előadások pontosan és zökkenőmentesen zajlottak le. Nagyon jól éreztük magunkat és sokat tanultunk ezen a napon. Nagyszerű volt!

nov

9

Veszprém

2016.11.09 - szerda

Veszprémi infónap

nov

9

Veszprém

2016.11.09 - szerda

Veszprémi infónap

nov

7

Veszprém

2016.11.07 - hétfő

DXN INFOKLUB VESZPRÉM

 

Csütörtök, 2016 november harmadikán Információs előadást tartottunk kollégáimmal Veszprémben. A meghívottak ismerősök és barátok, valamint vendégek voltak, akiknek ez úton köszönöm, hogy elfogadták a meghívást. Az előadást Dr Dergez Tímea és Börtsök András tartotta. András a DXN termékek és DXN által kínált üzleti lehetőségekéről beszélt, Tímea pedig a Spirulináról valamint a Ganoderma kutatás legfrissebb eredményeit hozta el nekünk. Nagyon színvonalas és érdekes előadás volt. A szünetben mindenki meg kóstolhatta a kávékat, amely véleményem szerint tetszett mindenkinek. Az est kiemelt vendégei (legalábbis számomra) Czérna Szabolcs és Börtsök Zoltán volt, akik a DXN Magyarországi vezetői csapatából jöttek el. Az est nagyon jó hangulatban telt el és remélem sok érdekes információhoz juttatta a vendégeket.